(185)

Dig og alt derefter

ljudbok och e-bok


Cass Owens er fast beslutt et pÄ at lÊgge sit gamle liv bag sig. Hun har ry for at vÊre lÞs pÄ trÄden og er kendt som engangsknaldet,

diagnosen og en, man har medlidenhed med ... Men alt det gemmer hun af vejen, da hun begynder pĂ„ college. Her mĂžder hun Ty Preeter, og hendes nye liv tegner ti l at blive perfekt. Ty ved, hvordan det er at vĂŠre anderledes og han ser hende som Cass – og kun Cass. Det fĂžles godt.

Men kan man bare lĂŠgge fortiden bag sig? Cass bliver indhentet af sit gamle jeg og bliver nĂždt ti l at trĂŠde i karakter og tage kampen med fortidens spĂžgelser op. I hvert fald, hvis hun skal gĂžre sig hĂ„b om en fremtid. Cass mĂ„ gĂžre op med sig selv, hvem der egentlig skriver hendes historie. Hende selv – eller dem, der elsker hende.

”Dig og alt derefter” er anden del af McConnell-trilogien. Hver bog fokuserer pĂ„ nye karakterer og kan lĂŠses uafhĂŠngigt af de andre.

Ginger Scott er forfatt er til adskillige ungdoms- og voksenbĂžger. Ud over at have en forkĂŠrlighed for romantik, er Ginger ogsĂ„ vild med sport, og hun blander ofte de to ting sammen i sine bĂžger. Ginger har skrevet for og vĂŠret redaktĂžr pĂ„ aviser, magasiner og blogs i mere end 15 Ă„r. Hun har skrevet om sportsfolk, politikere, skue spillere, forskere, cowboys, kriminelle og byer – og hĂ©r fortĂŠller hun en af de historier, der ikke er plads til i nyhedsstrĂžmmen, selvom den er vigtig.


UpplÀsare: Maj Johansen
LĂ€ngd: