(434)

Dilemma

ljudbok och e-bok


Det er Livias fyrreÄrsfÞdselsdag, og hun holder sit livs fest som erstatning for det bryllup, hun aldrig fik. Alle de mennesker, hun holder af, kommer, bortset fra hendes datter, Marnie, der studerer i udlandet. Men selvom Livia elsker Marnie, er hun i al hemmelighed glad for, at Marnie ikke kommer til festen. Hun er nÞdt til at fortÊlle Adam noget om deres datter, men hun har tÊnkt sig at vente, indtil festen er forbi, sÄ de kan opleve disse sidste lykkelige timer sammen.

Adam vil gerne have, at Livia fĂ„r den helt perfekte fest, sĂ„ i al hemmelighed har han aftalt med Marnie, at hun kommer hjem og overrasker Livia til festen. Men i lĂžbet af dagen hĂžrer han nogle forfĂŠrdelige nyheder. Han er nĂždt til at fortĂŠlle Livia det, for de kan da ikke holde fest med den viden? Men hun er sĂ„ lykkelig, sĂ„ spĂŠndt – og om et Ăžjeblik kommer gĂŠsterne.

Det vil ÞdelÊgge hende at fÄ sandheden at vide ... det vil ÞdelÊgge ham ikke at fortÊlle hende den

Klog, afhĂŠngighedsskabende og med masser af twists. Jeg kunne ikke lĂŠgge mig til at sove, fĂžr jeg havde fundet ud af, hvordan det hele hang sammen ... Jeg var totalt solgt! Helt og aldeles fĂŠngslende fra start til slut.

Claire Douglas

Man er bare nÞdt til at lÊse denne bog fra ende til anden. Et perfekt udtÊnkt kunstvÊrk, problemfrit og hypnotiserende. Jeg er misundelig pÄ dem, der endnu ikke har lÊst den, for der venter dem en masse nydelse.

Amanda Robson

En forrygende pageturner med det mest suverĂŠne twist.

Camilla Way

Stérk bog – og sikke en afslutning.

Annabel Kantaria

Helt igennem genial. Var ude af stand til at lĂŠgge den fra mig.

Roz Watkins

Denne kulsorte thriller, sÄ fuld af nye twists, sÊtter fut under fantasien til allersidste side

Mel McGrath