(616)

DIMILY - Rakastan: Did I Mention I Love You?

ljudbok


Kun 16-vuotias Eden Munro pÀÀttÀÀ viettÀÀ kesÀn isÀnsÀ ja tÀmÀn uuden vaimon luona Santa Monican rantakaupungissa Kaliforniassa, hÀn ei arvaa, mihin tuli oikein lÀhteneeksi. EdenillÀ on nyt arjessaan kolme uutta velipuolta, joista vanhin on Tyler Bruce, paha poika, jolla on lyhyt pinna ja iso ego.

Eden tulee vedetyksi mukaan Tylerin ystÀvÀpiiriin ja kalifornialaiseen teinielÀmÀÀn. YrittÀessÀÀn oppia ymmÀrtÀmÀÀn TyleriÀ hÀn huomaa olevansa peruuttamattomasti ihastumassa siihen ainoaan vÀÀrÀÀn - velipuoleensa. LisÀtÀÀn soppaan Tylerin ripustautuva tyttöystÀvÀ ja Edeniin silmÀnsÀ iskenyt poika, ja luvassa on salaisuuksia, valheita ja kosolti draamaa. Mutta kuinka Eden saa pidettyÀ tunteensa kurissa? Ja saako hÀn ikinÀ selville totuutta Tylerista?

”Lumosi ja hurmasi minut tĂ€ysin... Kirjoista puhuessaan ihmiset tulevat turhan helposti vĂ€ittĂ€neeksi, etteivĂ€t voineet laskea kirjaa kĂ€sistÀÀn, mutta tĂ€ssĂ€ tapauksessa en todellakaan kyennyt laskemaan sitĂ€ kĂ€sistĂ€ni. Vakuuttelin itselleni, ettĂ€ lukisin vain pari sivua lisÀÀ, ja ennen kuin huomasinkaan olin lukenut kolme lukua. Ehdoton 5/5: ihanaa kesĂ€lukemista, enkĂ€ malta odottaa, ettĂ€ pÀÀsen lukemaan loput sarjasta!” - Teen Book Hoots