(4)

Din eneste ven

ljudbok och e-bok


Tre gamle drabssager, flere forsvindinger og bratte dÞdsfald, en kvinde pÄ jagt efter retfÊrdighed og en stÊdig advokat fra TÞnsberg er ingredienserne i Din eneste ven.

I 1980 rystes Oslo af en serie mord: To prostituerede og en ung kvindelig student bliver fundet voldtaget og drÊbt, og politiets mistanke peger mod den hÞrehÊmmede Reidar Andersen, som dÞmmes pÄ grundlag af indicier. Efter udstÄet straf 24 Är senere, slÄr Reidar Andersen sig ned i Horten. Da det bliver kendt, at en berygtet trefoldig drabsmand lever frit i byen, vÊkkes lokalbefolkningens frygt og vrede. Det bliver ikke bedre, da unge kvinder begynder at forsvinde sporlÞst i Vestfold. Den dÞve freelancejournalist Mirjam Lange arbejder med gamle drabssager og kontakter advokaten, Svend Foyn. Gennem mÞdet med Mirjam drages tÞnsbergadvokaten ind i et farligt drama, som kommer til at involvere ham dybt, bÄde fÞlelsesmÊssigt og professionelt.

Din eneste ven er fiktion, men tager afsÊt i Norges, mÄske Nordens, stÞrste justitsmord, som det foldede sig ud, da den dÞve mand Fritz Moen blev anklaget og uskyldigt dÞmt for to kvindemord. Fritz Moen var dÄrligt uddannet og et let offer for magtapparatets behov for en lÞsning - og politiet ikke lykkedes at finde nogen gerningsmand.

Norge, krimi, justitsmord, gÄder, mysterier, mord, gys, spÊnding,


UpplÀsare: Torben Sekov
LĂ€ngd: