(1)

Din for evigt

ljudbok


Meg er succesfuld jordemoder, men lever i et rutineprÊget, kÊrlighedsforladt Êgteskab med Brian. Teenagedatteren Savannah har sit eget liv med veninder, skole og hemmelig netdating, der er ved at udvikle sig i en faretruende retning. Meg fÞler ikke, at hun kan komme ind pÄ livet af hverken sin mand eller datter, og de tre lever separate liv i deres store, dyre hus i Florida.

Fortiden spĂžger, og Meg tĂŠnker ofte pĂ„ ungdomskĂŠresten Carson, som hun fĂžlte sig tvunget til at opgive, da Brian tilbĂžd at udfri forĂŠldrenes gĂŠld – mod ĂŠgteskab. Carson er i mellemtiden blevet en succesfuld rockstjerne, og formiddagsaviserne er fulde af historier om det forestĂ„ende bryllup med Val, en gudesmuk professionel surfer.

Da Meg en dag fÄr mistanke om, at hun mÄske er alvorligt syg, stÄr hun foran store udfordringer. Savannah er ude pÄ dybt vand, og har Meg overhovedet en chance for at nÄ ind til sin datter? Og hvad med Carson, der aldrig har fÄet den fulde sandhed at vide? Meg bliver tvunget til at overveje om hendes store offer for familien har fÞrt hendes tilvÊrelse i den rigtige retning. Er det mon for sent at fÄ det liv, hun altid har drÞmt om?

Din for evigt er Therese Fowlers gribende debutroman om de mange valg og realiteter, som livet stiller os over for. Ægteskabet, bþrn, drþmme, sygdom og den store, svére kérlighed.