(0)

Dit sensitive barn

e-bok


At vĂŠre sĂŠrligt sensitiv kan give bĂžrn ekstra udfordringer. Men med den rette viden hos forĂŠldre, lĂŠrere, pĂŠdagoger og andre voksne i barnets hverdag kan disse udfordringer sagtens takles.

Bogen har masser af gode rÄd og erfaringer om sÞvn, mad, venskaber, sÞskende, nedsmeltninger, hÞjtider og meget meget mere.

En guide til en bedre hverdag

At vÊre sÊrligt sensitiv kan give de pÄgÊldende bÞrn ekstra udfordringer pÄ en rÊkke omrÄder. IsÊr i en hektisk, tÊtpakket hverdag med mange aktiviteter og mÄske en del uro i bÞrnehave eller skole. Men med den rette viden hos forÊldre, lÊrere, pÊdagoger og andre voksne i barnets hverdag kan disse udfordringer sagtens tackles.

Anne-Mette Sohn Jensen har skrevet den bog, hun selv syntes manglede: Nemlig en bog om at vĂŠre forĂŠlder til et sensitivt barn med udgangspunkt i hverdagen, som den ser ud for de fleste bĂžrnefamilier.

Forfatteren ved, hvad hun taler om: Hun er mor til to sÊrligt sensitive bÞrn og kandidat i pÊdagogisk psykologi med speciale i sÊrlig sensitivitet. Hendes tilgang er bÄde teoretisk og helt nede pÄ jorden i hverdagsperspektiv.