(0)

Dobbeltspil i Odessa

ljudbok och e-bok


I KÞbenhavn kÊmper Maiken Tarp for at komme sig over sin kÊrestes dÞd, imens hun forsÞger at vÊre en god mor for deres étÄrige sÞn. Fra Kiev fÄr hun besked om, at den danske politimand Tomas Engberg har modtaget en dÞdstrussel. Mistanken rettes mod en magtfuld ukrainsk oligark og politiker.

Maiken graver i sagen og opdager, at Tomas i al hemmelighed har lokket oligarkens tidligere elskerinde til Ukraine for at skaffe oplysninger om den mistÊnkte. Maiken Tarp forfÞlger parret til sortehavsbyen Odessa, og langsomt gÄr det op for hende, at ingen af de involverede spiller med Äbne kort. Men ogsÄ Maiken Tarp har sin egen dagsorden.

"Dobbeltspil i Odessa" er en politisk thriller og fjerde selvstĂŠndige bind i serien om efterretningsagent Maiken Tarp.

Mogens Blom (f. 1956) har vÊret ansat i Udenrigsministeriet siden 1996. I sine romaner trÊkker han blandt andet pÄ erfaringerne fra sin tid som seniorrÄdgiver i ministeriets mellemÞstkontor. Han har gennem to Är rejst intensivt i MellemÞsten og var involveret i hÄndteringen af Muhammed-krisen, ligesom han befandt sig pÄ Radisson SAS-hotellet i Amman, da det blev bombet i 2005. Fra november 2018 har han arbejdet som chefkonsulent med ansvar for ministeriets bistandsarbejde med Ukraine og Georgien. Han har en lang rÊkke anmelderroste politiske thrillere bag sig.