(14)

Donald Trump: Vejen til magten

ljudbok och e-bok


DEN 9. NOVEMBER 2016 vÄgnede verden op til nyheden om, at den kontroversielle ejendomsmatador og milliardÊr Donald Trump havde vundet det amerikanske prÊsidentvalg.

Den Pulitzer-vindende journalist David Cay Johnston har igennem 30 Ă„r fulgt Trumps liv og karriere tĂŠttere end nogen anden. I denne afslĂžrende og meget kritiske biografi giver han et indblik i Trumps vej til verdens mest magtfulde embede. Igennem hele sin karriere har Trump udvist en ubĂŠndig virkelyst, politisk snilde og en i sĂŠrklasse god forstĂ„else for, hvordan medierne fungerer – egenskaber, han siden skulle fĂ„ gavn af i sin tilsyneladende kaotiske kampagne for at blive den frie verdens nye leder. Men igennem Ă„rene har der vĂŠret sat spĂžrgsmĂ„ltegn ved hans forretningsmetoder, og hans karriere har vĂŠret fuld af skandaler og juridiske slagsmĂ„l.

Bogen er baseret pÄ interviews med nÊrtstÄende kilder, retsdokumenter og andet hidtil ukendt materiale og giver et rystende indblik i et menneske, som ingen midler skyr for at nÄ sine mÄl.