(8)

Dragenotatet

ljudbok och e-bok


Et medicinalfirma hyrer den unge insektekspert og biologistuderende Camilla til at finde en ganske sĂŠrlig og meget sjĂŠlden bille, der indeholder et stof, der tilsyneladende kan sikre evig ungdom. Men noget stikker under, og da Camillas ekskĂŠreste Benjamin med forbindelser til samme medicinalselskab undervejs i jagten på det unikke stof findes dĂžd, går det op for Camilla, at suspekte krĂŠfter er på spil, og hun tager flugten sammen med journalisten Mikkel Valentin, der egentligt er hyret til at overvåge hende, men nu beslutter sig for at hjĂŠlpe.

Men hvem er de på flugt fra? Og hvad er det egentligt, hun og Mikkel jagter? Er det overhovedet den meget sjĂŠldne bille, eller er det i virkeligheden noget, verden aldrig tidligere har set? Et rumvĂŠsen, et videnskabeligt eksperiment, der er slået fejl? Hvem er de andre, der jager det ukendte – og hvorfor? Er det for at redde verden – eller for at ĂždelĂŠgge den?

Camilla bliver viklet ind i en verden, hvor al sund logik bliver udfordret, mĂžrke krĂŠfter truer, og hvor hun må stå ansigt til ansigt med sin vĂŠrste frygt.

MICHAEL LARSEN fik sit internationale gennembrud med thrilleren Uden sikker viden, og han er manden bag den ikoniske thriller Slangen i Sidney, solgt i mere end 100.000 eksemplarer og udgivet i en lang rĂŠkke lande. I de senere år er han kendt for ÆrĂž- spĂŠndingsromanerne Mordet på Ăžen og DĂždens kode, der er under filmatisering.


UpplÀsare: Bent Otto Hansen
LĂ€ngd: