(2)

Drager over Kabul

ljudbok och e-bok


Mathias Toldstrup er en ung kunstner med uklare forestillinger om, hvad han skal stille op med sit liv. En tilfÊldig affÊre med en gÄdefuld kvinde - og det efterfÞlgende fund af et lig i en norsk skovtykning - forandrer alt. Lars-Ole Ravn er udenrigsminister. Han tÊnker med glÊde pÄ bÞrnene i Kabul, der igen er begyndt at sÊtte drager op, men han ser med bekymring frem mod et sÄkaldt dialogarrangement mellem den afghanske prÊsident Hamid Karzai og den uforsonlige islamkritiker Mona Tariq. OgsÄ andre har Þjnene rettet mod arrangementet: En islamistisk terrorcelle, en afghansk soldat pÄ specialmission i Europa og den danske efterretningstjeneste, der slÄs med indre stridigheder. Og i Iran drÞmmer prÊsidenten nukleare drÞmme. DRAGER OVER KABUL er en politisk thriller sat i en hÞjaktuel ramme, der nÊsten kunne minde om virkeligheden.

”Drager over Kabul” er ikke bare en i sĂŠrklasse velkomponeret og velskrevet spĂŠndingsroman ... den er ogsĂ„ et hĂžjt velkomment indlĂŠg til fordel for omtanken og refleksionen.

Jyllands-Posten

Hesseldahls styrke ligger i hans sprog, i hans gode replikbehandling 
 Morten Hesseldahl skriver bedre end mange af sine kolleger blandt danske spéndingsforfattere i dag. Information

SpĂŠndende og vedkommende.

Ekstra Bladet

Et nuanceret og gennemtÊnkt billede af et ret sÄ tÊnkeligt scenario i dette land. Den bÞr lÊses.

Kristeligt Dagblad

”Drager over Kabul” er en intelligent léseoplevelse, som med indsigt i politisk og religiþs kompleksitet giver léseren indblik i en virkelighed, der venter lige om hjþrnet.

Fyens Stiftstidende

Der er ikke mange, der gĂžr det intelligent og samtidig sĂ„ elementĂŠrt underholdende som ”Drager over Kabul” ... ”Drager over Kabul” er en meget fĂŠngslende thriller, og mens man lĂŠser den, tĂŠnker man ikke pĂ„ sĂ„ meget andet.

Politiken

HĂžjspĂŠndt og elegant gennemfĂžrt politisk spĂŠndingsroman.

24 Timer