(0)

Drengen med stjernekaster

e-bok


"Jeg cykler gennem byen. Aftenvinden hiver i min anorak. Jeg lÊgger mÊrke til, at de kigger efter mig. De fleste mennesker pÄ gaden. De vender sig om og ser efter mig. Jeg er iÞjnefaldende. Jeg falder ikke ind i mÊngden. Det gÞr mig helt varm indeni. Jeg bliver fuld af en ro, jeg ikke har haft lÊnge. Jeg er ikke som de andre."

Morten mĂžder Thies, som han forelsker sig i. Men ikke alt er lutter idyl. En af Thies’ venner fĂ„r store problemer, og Morten fĂžler omsider, at netop han kan hjĂŠlpe, nu da han har fundet ud af skallen. Men skĂŠbnen er lunefuld, og Morten skal trĂŠde varsomt for ikke at ĂždelĂŠgge sin nyfundne lykke.

Tomas Lagermand Lundme, fÞdt 1973 pÄ Amager er uddannet pÄ Forfatterskolen og Det Kongelige Danske Akademi. Tomas Lagermand Lundme skriver dramatik, lyrik, bÞrnebÞger og romaner for voksne og unge og arbejder derudover med maleri, tegning, grafik, film og keramik. Siden sin debut med romanen "Forhud" i 1998 har han udgivet en lang rÊkke bÞger til bÄde voksne og bÞrn, bl.a. "Amager halshug" og "Alt er mit".