(23)

Du er ikke f**ked- du er er bare ung : en uperfekt guide til din ungdom

ljudbok och e-bok


Af medforfatteren til bestselleren Mit barn tager ikke stoffer – jeg har spurgt.

Er du bagud i skolen, orker du ikke din familie, fþler du dig ikke god nok, som du er? Bare rolig – Du er ikke f***ed, du er bare ung! Ærlig, sjov og rþrende guide til ungdommen fra en coach, der selv har prþvet lidt af hvert 


Julius Mygind har gennem sit virke som coach og populÊr foredragsholder pÄ skoler og institutioner i hele landet mÞdt og talt med en masse unge mennesker, som har delt deres tanker om dem selv og deres tilvÊrelse med ham. I sin uperfekte guide til de unge deler Mygind Êrligt og generÞst ud af sine egne barske erfaringer og fletter levede eksempler sammen med psykologiske teorier, der formidles bÄde jordnÊrt og forstÄeligt.

Helt i ÞjenhÞjde med de unge formidles emner som dÄrligt selvvÊrd, og hvordan det kan boostes; myldrende tanker, der kan fÞles umulige at finde hoved og hale i; og negative mÞnstre som krÊver konstruktive lÞsninger.

Har alle andre et meget bedre liv end dig? Har du ikke venner nok, er du ikke populĂŠr nok? Ved du ikke, hvad du skal med dit liv? Er du trĂŠt af din krop, trĂŠt af dig selv? MĂ„ske er du faktisk bare trĂŠt af den virkelighed, du har skabt for dig selv. Det kan der heldigvis gĂžres noget ved!