(0)

Dukkehuset

e-bok


Selv en sÄ toptrÊnet agent og spion som Harry Oakham kan ikke vide alt.

Som for ekspempel at Murens fald og afspÊndingen ville gÞre ham overflÞdig i den engelske efteretningstjeneste. Eller at Hotel Dukkehuset gemmer pÄ skÊbnesvangre hemmeligheder fra en 400-Ärig fortid. Eller at den kvindelige diplomat, Rosa Bennet, han forelsker sig i, er sat til at udspionerer ham.

Og at Rosa, nylig fraskilt og fÞlelsesmÊssigt hÄrdt ramt, mod sin vilje ogsÄ forelsker sig i Harry. Med katastroflae konsekvenser ...

Hvad Harry til gengĂŠld ved, er at hans nye organisation rĂ„der over nogle af Europas bedste eks-spioner – med speciale i spionage, bortfĂžrelser, mord og andre beskidte affĂŠrer. At Hotel Dukkehuset er et perfekt samlingssted for folk, der arbejder diskret. At et attentat pĂ„ en saudiarabisk prins, som besĂžger London, er en vellĂžnnet opgave – og kan fĂ„ storpolitiske fĂžlger.

Men kombinationen af, hvad Harry ved og ikke ved, er en eksplosiv cocktail. Som rummer udspekuleret tortur. NĂ„deslĂžse likvideringer. Stormende begĂŠr.

Og uventet kĂŠrlighed mellem de to, der har alt og alle imod sig ...

Evelyn Ward-Thomas blev fĂždt i London i 1928. Under pseudonymet Evelyn Anthony har hun udgivet en perlerĂŠkke af romaner, som er blevet oversat til flere forskellige sprog. Evelyn Anthony bevĂŠger sig hovedsageligt inden for thrillergenren og den historiske roman og har haft stor succes verden over.