(25)

Dukkesamleren

ljudbok och e-bok


HVEM SKABER ET UHYGGELIGT MENNESKE?

En mandlig socialpÊdagog findes brutalt drÊbt pÄ et psykiatrisk dagcenter i DragÞr. Liget er maltrakteret, og flere legemsdele mangler.

Efterforsker Lasse Busk og politiassistent Silke LÞve fra KÞbenhavns Politi forstÄr snart, at socialpÊdagogen kun er det fÞrste offer. En koldblodig morder gÄr tilsyneladende systematisk efter plejepersonalet i den sociale sektor. Det fÄr flere ministre op af stolene. De presser efterforskningen for deres egen skyld. Men gÞr de nok for dem, der arbejder med voldsparate mennesker?

EfterhÄnden som Lasse Busk og Silke LÞve fÞlger sporene fra de udvalgte ofre, tegner sig et grumt billede af en kalkulerende seriemorder, der altid er et skridt foran. De to efterforskere kommer vidt omkring, fÞr de begynder at ane et nyt, uhyggeligt motiv. Samtidig er en tragedie fra Lasse Busks fortid begyndt at rÞre pÄ sig. Nogen skal stilles offentligt til ansvar.

TINE GUDRUN er tidligere selvstĂŠndig i kulturbranchen, hvor hun blandt har skabt festivaler og store events. Hun har vĂŠret medlem af diverse bestyrelser og boards for bl.a. kultur og gastronomi og er en aktiv debattĂžr i sit lokalmiljĂž. Tine Gudrun er fĂždt i 1983 og mor til en teenager og en tumling. DUKKESAMLEREN er hendes debutkrimi.


UpplÀsare: Julie Riis
LĂ€ngd: