(1)

DX Cyberkriger

ljudbok


Actionfyldt science fiktion om livet som gamer, nÄr cyberspace ikke lÊngere er en virtuel verden bag skÊrmen, men den virkeligste virkelighed.

Den femtenÄrige Hannibal er gamer, som sÄ mange andre teenagere. I skolen bliver han ikke rigtig regnet for noget. Men nÄr hanspiller og navigerer sin figur, "COME AND GET SOME", rundt i spilgiganten DX' voldsomme univers, sÄ kan han alt! Hannibal ligger Þverst pÄ rankinglisterne, og han er usÊdvanlig god til at gennemskue spillets detaljer og klare udfordringerne. En dag finder han en medalje inde i den virtuelle verden, som han ikke har set fÞr. "COME AND GET SOME" lÞber hen og griber fat i den. Og med et bliver spillet en kamp om overlevelse - ogsÄ for HANNIBAL.

Pludselig er Hannibal tvunget til at kÊmpe sig vej gennem det brutale skydespil. Heldigvis mÞder han en gruppe unge, der har lidt samme skÊbne, og sammen med Hannibal prÞver de at finde en vej ud af spillet. Kan de nogensinde finde hjem? Og hvem stÄr bag den medaljon, der holder dem alle fanget?

OM FORFATTEREN

DX Cyberkriger er skrevet af danske Jon Zaar, der begyndte at skrive pÄ opfordring fra sin kone. Han er uddannet lÊrer og har en diplomuddannelse i pÊdagogisk psykologi. DXCyberkriger er Jon Zaars fÞrste bog, og det har givet ham blod pÄ tanden, sÄ han er allerede i gang med flere bind til serien.

ANMELDERNE SKREV

"...gameruniverset var virkelig fedt og meget gennemtÊnkt (...) Actionscenerne er virkelig gode, meget hÊsblÊsende og meget realistiske. Det virker som om forfatteren har brugt tid pÄ at undersÞge militÊrstrategier, vÄben og brugen af dem, og det gjorde, at actionscenerne var reaListiske, nervepirrende og spÊndende. Jeg fÞlte, at jeg var der selv, hvilket sjÊldent sker for mig i actionfyldte bÞger, sÄ det var et stort plus."

- Sus’ Bogblog