(32)

Dybet

ljudbok och e-bok


Det skulle egentlig vÊre en rutineopgravning af et formodet mordoffer, men den forvandler sig hurtigt til en kompliceret sag for privatdetektiv Theodore Tate, der selv kÊmper for at fÄ sit liv pÄ ret kÞl, efter at hans verden sank i grus to Är tidligere. Mens han stÄr i regnen og holder opsyn med opgravningen, dukker et lig op fra dybet i kirkegÄrdens sÞ nÊr ved, og sÄ endnu et og et til ...

Da liget i kisten samtidig viser sig at vÊre et andet end forventet, tager sagen en endnu mere dyster drejning. Tate ved, at han bÞr lade sagen ligge og overlade den til sine tidligere kolleger i politiet, men stik imod al fornuft tager han sagen i egen hÄnd.

Dybet er det fĂžrste bind i Christchurch-Noir Serien.

”Cleave er en formidabel forfatter, som skaber en ildevarslende stemning, idet Tate synker léngere og léngere ned i dybet. En moderne krimi, direkte fra menneskesindets dybeste afkroge.”

Kirkus Reviews

”Tate er ikke krimigenrens fĂžrste melankolske privatdetektiv med en mĂžrk fortid, men han er en forfriskende fornyelse, og det samme er kulissen Christchurch, New Zealand, som Cleave beskriver pĂ„ overbevisende mĂ„de.”

Booklist

”Et hudlþst portrét af en desperat mand 
 ekstremt féngende.”

Publishers Weekly

”Romanens store persongalleri er overbevisende skildret.”

Suspense Magazine


UpplÀsare: Michael Brostrup
LĂ€ngd: