(21)

Dybt at falde

ljudbok och e-bok


Det begynder pÄ en mandag, hvor fire mennesker gÄr ind i en elevator pÄ Manhattan. De trykker hver isÊr pÄ knapperne til deres etager, men elevatoren bliver ved at kÞre opad og nÄr helt op Þverst, hvor den gÞr et kort ophold, fÞr den falder.

Helt ned pÄ bunden af elevatorskakten.

Det ligner en forfÊrdelig, men tilfÊldig tragedie. Men sÄ, om tirsdagen, sker det igen. Og da endnu en katastrofe rammer om onsdagen, bliver New York, som er en af verdens mest lodrette byer, kastet ud i kaos.

Det er tydeligvis alt andet end tilfÊldigt. Det er et koldt, beregnende forsÞg pÄ at terrorisere byen. Og det virker. Men hvilken forbindelse har den dÞdbringende sabotage til det fingerlÞse lig, der bliver fundet i HÞjbanen?

Det bliver et kaplĂžb mod tiden for kriminalassistenterne Jerry Bourque og Lois Delgado for at finde svarene inden en fatal konfrontation torsdag aften.

„Det ene twist efter det andet.“

– THE TIMES

„Den her roman bevĂŠger sig lige sĂ„ hurtigt som en faldende elevator og rammer lige sĂ„ hĂ„rdt. Linwood Barclay er gennemfĂžrt professionel, og Dybt at falde er skamlĂžst god underholdning.“

– Joe Hill

„Barclay er altid leveringsdygtig i nervepirrende underholdning 
 vildt opfindsom og virkelig skrémmende.“

– New York Times

„Barclays bĂžger udmĂŠrker sig ved klĂžgt og overraskende drejninger. I Dybt at falde overgĂ„r han sig selv med en prĂŠmis, der ville fungere pĂ„ biograflĂŠrredet, et plot fuldt af overraskelser – og en slutning, der tilfredsstiller lĂŠseren fuldt ud.“

– Wall Street Journal

„En levende fortélling med et spéndende opbud af karakterer blandet med et virkelig rédselsvékkende scenarie.“

– Associated Press

„Fans af psykologiske thrillere og forfatterens tidligere bþger vil elske den her.“

– Library Journal


UpplÀsare: Peter Carstens
LĂ€ngd: