(0)

Dynastiet

e-bok


"Dynastiet" er en roman om den rige foretningskvinde og enearving til en gigantisk formue Lyda Penopoulos. En magtfuld men ensom kvinde, der Þjner muligheden for kÊrlighed, da hun mÞder Boris Lebov. Men den mystiske russiske kavaler har en hemmelig agenda, og pludselig finder Lyda Penopoulos ud af, at deres Êgteskab er baseret pÄ en lÞgn.

Heniz G. Konsalik (1921-1999) var en tysk romanforfatter og journalist. Heinz G. Konsalik arbejde som krigsreporter ved Þstfronten under 2. verdenskrig, og fik derved indsigt i krigens rÊdsler pÄ nÊrmeste hold. Han blev sÄgar selv alvorligt sÄret i forbindelse med sit arbejde.

Heinz G. Konsalik debuterede i 1953, men slog for alvor igennem i 1936. Volumen af forfatterskabet er ganske imponerende, og forfatteren formÄede nogle Är at udgive hele fire romaner. Hans bÞger er oversat til 42 sprog.

Heinz G. Konsaliks forfatterskab er ikke blot en undersÞgelse af krig, politik og de store linjer, men bestÄr i lige sÄ hÞj grad af de smÄ, nÊre fortÊllinger om kÊrlighed, venskab og trofasthed.

Ved Heinz G. Konsaliks dĂžd skrev den anerkendte, amerikanske avis the New York Times en nekrolog i hans ĂŠre.