(0)

Dyr over og under jordens overflade : Oplev mystiske verdener

e-bok


Der findes mange forskellige levesteder pĂ„ Jorden. Nogle er grĂžnne, vĂ„de og tĂŠt bevoksede. Andre er tĂžrre, golde og med ujĂŠvne klipper. I nogle omrĂ„der brĂŠnder solen pĂ„ himlen. I andre fĂ„r den kolde vind isen til at slĂ„ sprĂŠkker. Levestederne er vidt forskellige, og det gĂŠlder ogsĂ„ de dyr, der bor der. Denne bog er en jordomrejse – over og under jordens overflade.

Langt mod nord, i Arktis, blÊser en kold vind. Mens vindstÞdene fejer hen over isen, gemmer dyr sig under sneen. At have en lys pels hjÊlper bÄde rovdyr og byttedyr, for den skjuler alle, som ikke Þnsker at blive set. Kun dem, der er beskyttet af et varmende fedtlag, springer i vandet under isen.

Dyr over og under jordens overflade – Oplev mystiske verdener henvender sig til nysgerrige bĂžrn, der vil lĂŠre mere om jordens dyr. Bogen er fyldt med sjove facts, flotte illustrationer og masser af vild viden, der tager bĂžrnene med pĂ„ en fantastisk rejse. Bogen er skrevet af den tyske biolog og bĂžrnebogsforfatter Johanna Prinz.