(0)

Efter livet

e-bok


SpĂžrgsmĂ„l om efterlivet – findes det, og hvad kan vi bruge det til?

Vi skal alle dÞ. SÄ meget ved vi. Men heller ikke mere. Hvad der sker efter livet, er en af livets stÞrste gÄder. Trods den store gÄde har mennesker til alle tider dog aldrig vÊre tilbageholdende med at komme med bud pÄ, hvad efterlivet er og rummer.

Og hvad nu, hvis der faktisk var noget? Kom med, nĂ„r Rane Willerslev og Frederik Lindhardt tager dig med ind i efterlivets verden – i jagten pĂ„ umulige svar, og med hĂ„bet om at starte en fĂŠlles samtale, som kan udvide vores perspektiv og mĂ„ske endda gĂžre vores liv fĂžr dĂžden rigere.

Samtalerne begynder de allerede i bogen. De taler med prĂŠsten, erindringsforskeren, kunstneren, psykologen og tech-eksperten og dykker ned i emner som det evige liv, nĂŠrdĂždsoplevelser, menneskets bevidsthed og kunstig intelligens.

Samtidig kigger de i historiebĂžgerne og ser pĂ„ udviklingen i opfattelsen af efterlivet igennem tiderne for at blive klogere pĂ„ det som fĂŠnomen. For tidligere var dĂžden – og det mulige derefter – en stĂžrre del af livet, end tilfĂŠldet er i dag.