(0)

Efter tryk

e-bok


Lasse Ellegaard fik sine fÞrste motiverede ÞretÊver som messedreng om bord pÄ kulbÄden Concordia. Siden rendte han panden mod den ene mur efter den anden, ikke mindst i uddannelsessystemet hvor det lykkedes ham at opholde sig i Ärevis uden at bestÄ en eneste eksamen. I stedet blev han sÞmand, lagerarbejder, redaktionsbud pÄ Ekstra Bladet, inden han omsider fandt ind pÄ det rette spor som journalistelev i provinsen og reporter i KÞbenhavn.

Efter godt 30 Är i frontlinjen ser Lasse Ellegaard tilbage og fortÊller de historier, som ikke kom pÄ tryk. Om Kejsergade og Mogens Fog. Om egoflippere og venstreflÞjsaktivister. Om Bonde Nielsen og mediernes blodhunde. Om rockens helte og sportens myter. Om mandelejre, kvindelejre og bevÊgelserne. Og om en mand, der tog en beslutning og vendte bÞtten.

Lasse Ellegaard (f. 1944) er journalist og forfatter. Siden 1965 har han arbejdet pĂ„ aviser, radio og tv – blandt andet som chefredaktĂžr pĂ„ Information og korrespondent i MellemĂžsten. Han har modtaget flere journalistiske priser og skrevet en rĂŠkke bĂžger om politik, musik og elitesport.