(0)

Efterklange

e-bok


I provinsen kan det vére svért, af og til meget svért, at vére anderledes. Det kender den aldrende enkemand Benjamin godt til; han er tit oppe og toppes med bystyret, isér den lokale spekulant ’Ufredsen’. Den lokale sladder bliver heller ikke bedre, da hans niece Johanna og hendes sþn besþger ham – Johanna er lesbisk, hvilket giver flere af de lokale rigeligt at snakke om.

Spliden til trods, fĂžler Benjamin sig godt tilpas isĂŠr i selskab med sin gamle veninde Oline. Benjamin er dog ikke helt tilfreds med hendes planer om at flytte til Spanien og tage ham med sig.

"Efterklange" byder pÄ et humoristisk indblik i provinslivet pÄ bÄde godt og ondt i en dansk kystby.

VĂŠrket er udgivet som et historisk dokument med samtidens sprogbrug.

Robert Cecil Martin Elmer Berg (1930-2008) var en dansk forfatter, som skrev sine bÞger under navnene Martin Elmer og Robert C. Berg. Hans bibliografi tÊller bÞger inden for en rÊkke genrer, herunder bÄde skÞn- og faglitteratur. Elmer var politisk engageret og homoseksuel, hvorom han forfattede tekster i flere tidsskrifter og bÞger, som Danmarks fÞrste. Elmer har vundet flere danske litteraturkonkurrencer for sine kronikker, noveller og romaner, herunder Gyldendals Internationale BÞrne- og Ungdomsroman-konkurrence i 1987.