(1)

Efterskrift

ljudbok och e-bok


Per er forfatter med en rÊkke bÞger bag sig, men gennembruddet glimrer ved sit fravÊr. Det gÞr livet sÄdan set ogsÄ; Per er meget bedre til at observere livet end til at deltage i det. Indtil det en efterÄrsmorgen trÊnger sig pÄ.

SĂžster Ăžnsker sig tilbage til “Det blĂ„ dĂžgn”, til tiden lige efter Helenes ulykke, da hun for fĂžrste og eneste gang i sit liv oplevede et virkeligt fĂŠllesskab. Med fandenivoldsk energi og beslutsomhed sĂŠtter hun sin plan i scene med en intetanende Per i hovedrollen.

Romanen har et aldeles glimrende drive, som virker fint balanceret. Vibeke Marx komponerer elegant og skriver sÊrdeles trovÊrdigt om skriveblokering, selv-lede og mindrevÊrd, og sÄ skriver hun fascinerende om, hvor meget man kan lÊnges efter et tilhÞrsforhold ... Velfungerende lavmÊlt psykodrama af virkelig god skuffe.

Jyllands-Posten

Vibeke Marx’ roman er bĂ„de en gribende lĂŠngselshistorie og en spĂŠndende thriller

Fyns Amts Avis

Med stor indsigt i den menneskelige psykes kringelkroge lykkes det Vibeke Marx at gĂžre samtlige romanens personer interessante.

Dagbladenes Bureau

Vibeke Marx behersker den fint afstemte mosaikkunst i denne halvkriminalistiske, spĂŠndende roman.

Nordjyske

Efterskrift er dyster og velskrevet. Der lurer noget uskrevet under hvert ord, og man pirres til at lĂŠse for at finde ud af, hvad dette noget er.

Psykologi

TrÊfsikre nedslag i en forfatterpersonligheds sÄrbarhed. Gedigen psykologisk realisme.

Kristeligt Dagblad

En smuk, fĂŠngslende og original bog.

Vejle Amts Folkeblad


UpplÀsare: Rebecca Owe
LĂ€ngd: