(20)

Ekshibitionisten

ljudbok och e-bok


Da Abby opdagede sine tilbĂžjligheder til erotisk underkastelse, fĂžlte hun sig som fĂždt pĂ„ ny. Men pĂ„ det seneste har der manglet noget ... ekstra. Abby vil have mere – men spĂžrgsmĂ„let er, om hendes ĂŠgtemand, Nathaniel, stadig er i stand til at tilfredsstille hendes allermĂžrkeste Ăžnsker?

Nathaniel ved, at Abby er hans. Helt og aldeles hans. Alligevel kan han ikke undgĂ„ at bemĂŠrke nydelsen i hendes ansigt, da et mĂžde i en ny BDSM-gruppe skubber til hendes vante grĂŠnser. Gruppen har inviteret Nathaniel med som vejleder, og hans opgave er at guide dens medlemmer til et nyt niveau af erotiske excesser – med Abby ved sin side. Men efterhĂ„nden som de udfordres af gruppen og Abbys inderste fantasier afdĂŠkkes, kommer deres forhold pĂ„ en alvorlig prĂžve. For hvor langt tĂžr de gĂ„, og hvor meget kan deres forhold bĂŠre?

"Ekshibitionisten" er sjette bind i Tara Sue Mes hotte erotiske serie om Abby og Nathaniels grĂŠnsesĂžgende kĂŠrlighedsforhold.

"Til alle 'Fifty Shades of Grey-fans', der Ăžnsker lidt ekstra krydderi pĂ„ e-bogslĂŠseren." – Los Angeles Time

"Tara Sue Me skriver eroriske scener med lethed og elegance, og der er altid garanti for forhĂžjet puls og rĂžde kinder ... Det er en fornĂžjelse at fĂžlge Abby og Nathaniel, og med 'Ekshibitionisten' tager Tara Sue Me deres forhold til et nyt niveau, bĂ„de fĂžlelsesmĂŠssigt og erotisk." – Goodreads