(9)

Elektra

ljudbok och e-bok


Lederen af Det Radikale Venstre og landets kommende statsminister myrdet i sine forĂŠldres hjem i Charlottenlund. Fundet i sin brors blodige favn og med drabsvĂ„bnet – en Ăžkse – ved sin side.

Presset ud af politikorpset og med en bror, der er drÊbt i tjenesten, er Andreas BjÞrn pÄ vej direkte mod afgrunden. Og da ekskÊresten Katharina, lillesÞster til bÞde offer og hovedmistÊnkt, beder om hjÊlp, stÄr han over for sit livs dilemma. Og morderen er langtfra fÊrdig ...

33 Är tidligere i Athen slog juntaen ned pÄ fredelige demonstranter med uhÞrt brutalitet. I et kaos af molotov-cocktails og revolutionsromantik mÞdte en ung dansk arkÊolog kÊrligheden og blev forandret for altid.

Hvilken andel har fortidens heksekedel af sex og politik i nutidens tragedie? Og kan Andreas undslippe sin dĂžde brors skygge og standse morderen, fĂžr det er for sent?

ELEKTRA er inspireret af fortĂŠllingen om Kain og Abel. Det er en krimi om, hvad der sker, nĂ„r kĂŠrlighed bliver til had, om hĂŠvnens altĂždelĂŠggende kraft – men ogsĂ„ om menneskets evne til at overvinde selv den svĂŠreste modstander.


UpplÀsare: Lars Attermann
LĂ€ngd: