(0)

Elin under havet

e-bok


Elin leder efter et kampsportstrÊningscenter pÄ internettet og fÄr kontakt med trÊneren André. Han virker sÞd og vil gerne hjÊlpe hende. André forklarer Elin, hvordan hun skal trÊne. Efter at have skrevet sammen en tid, foreslÄr han, at hun skal komme forbi trÊningscentret til en prÞvetime. Men det viser sig, at André har helt andre tanker med mÞdet.

Pressen skrev:

"En dyster og alvorlig fortÊlling fortalt i et poetisk visuelt univers af sort-hvide tegninger i manga-stil med meget lidt tekst. En krÊvende, men symbolrig fortÊlling, der kan tÄle at fÄ sat mange ord pÄ i en efterfÞlgende refleksion. Mesterlig, flot og original debut. Der findes flere bÞger om seksuelle overgreb, men den her er helt sÊrlig, fordi den meget originalt afsÞger et tabubelagt emne i et grafisk univers fuld af symboler, billeder og poesi."

- Morten Halskov Jensen, LektĂžr

"Denne Êdende ondskab beskriver Malmberg nÊnsomt og nÊsten ordlÞst i en effektiv og let mangaagtig tegneseriestil, hvor virkelighed og fantasi flyder sammen. Almberg lader sÄledes Elin udkÊmpe sin frigÞrende mentale kamp i en symbolfyldt drÞmmeagtige verden under havet. En yderst lovende debut."

**** - Kari SĂžnsthagen, Berlingske

"En fremragende bog, en ekstraordinÊrt flot fortalt og helstÞbt billedfortÊlling, et tungt emne hÄndteret virtuost, Elin under havet kan varmt anbefales!"

- Anette GrĂžnholt Andersen, BĂžrn & BĂžger