(2)

Elisabeth har testet LCHF

ljudbok


IfÞlge LCHF kuren vil din krops forbrÊnding Êndre sig, hvis du spiser mindre kulhydrat og mere fedt, sÄledes at du gÄr fra primÊrt at forbrÊnde kulhydrat til at forbrÊnde kroppens fedt. Du skal altsÄ spise fedt for at forbrÊnde fedt, og sÄ fÄr du ifÞlge kuren ogsÄ en stÞrre mÊthed og mere stabilt blodsukker. Det lyder jo vidunderligt, at du ved at spise fede oste, masser af smÞr, creme fraiche og olie skulle kunne opnÄ alt dét, sÄ det sÊtter vi os for at undersÞge i FIT LIVINGs podcast. Elisabeth har testet kuren i tre uger. HÞr, hvordan hendes krop og energiniveau har taget imod LCHF. Er det en kur, der dur ifÞlge Elisabeth, og vil hun holde fast i kostprincipperne? Derudover har vi inviteret adjunkt Pia Christensen, som forsker i fedmeforskningsgruppen, der er en del af KÞbenhavns Universitet og antropolog Bodil Just Christensen, der er akademisk medarbejder ved DTU FÞdevareinstitut, i studiet for at hÞre, hvd de mener om LCHF kuren.

VĂŠrt: Sara Jin Smidt, FIT Living

Medvirkende: Pia Christensen og Bodil Just

Teknik: Sidsel NĂžrgaard

Musik: Theis Andersen

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Der findes et hav af slankekure, som giver deres bud pÄ, hvordan du kan gÄ ned i vÊgt. Men virker de? Magasinet FIT Living har testet forskellige kure. HÞr her, hvordan det er gÄet, og fÄ eksperternes bud pÄ, om det er en kur, der dur.

VĂŠrt: Sara Jin Smidt

Medvirkende: Skiftende

Teknik: Sidsel NĂžrgaard

Musik: Theis Andersen

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Sara Jin Smidt (f. 1986) er forfatteren bag bloggen healthyskinnybitch.dk og chefredaktÞr pÄ magasinet Fit Living. Hun er cand.scient. i human ernÊring og har skrevet bÞgerne 'Healthy Skinny Bitch' (2017) og 'Sund vs. slank' (2018).