(987)

Ella ja kaverit juhlatuulella

ljudbok


Ella-kirjat tÀyttÀvÀt viisitoista vuotta. Kirjasarjan teini-ikÀ ei kuitenkaan nÀy sankareissa itsessÀÀn, vaan he jatkavat elÀmÀÀ ja iloa pirskuen toisella luokalla kuten tÀhÀnkin saakka. Juhlakirjassa on kolme Ella-tarinaa, joista kaksi on aiemmin julkaistu Tammen Kultaisessa lukukirjassa ja kolmas on tÀysin uusi, vain juhlakirjaa varten kirjoitettu. Tarjolla on taas tÀysi annos vauhtia, seikkailua ja kanaviillokkia.

Opettajalla on syntymÀpÀivÀt, Tiina keksi. EikÀ meillÀ ole hÀnelle lahjaa, minÀ kauhistuin. Annetaan Pate, Tuukka ehdotti.Tuukka on nero. Opettaja ilahtuisi varmasti, kun saisi oman oppilaan, jota voisi opettaa iltaisinkin.

Kirjan hauska ulkoasu ja Mervi Lindmanin vÀrikkÀÀn humoristiset kuvat tekevÀt juhlakirjasta herkullisen kokonaisuuden.Pakollista hankittavaa kaikille Ella-faneille!

"Ellan ja hĂ€nen luokkakavereidensa kielellisiin koukkuihin tarttuu helposti aikuinenkin lukija. VĂ€lillĂ€ Ă€itiĂ€ naurattavat eri kohdat kuin lapsia, vĂ€lillĂ€ nauru on yhteistĂ€." – Eeva Laine, HĂ€meenkyrön Sanomat 28.10.2010


UpplÀsare: Lotta Kuusisto
LĂ€ngd: