(0)

En bog om Storm P. og hans tid. Bind 1. Livet er en cirkus

e-bok


Storm P. (1882-1949) var en kulturpersonlighed af den gammeldags slags: Han kunne det hele. Hans gode ven Poul Carit Andersen fortĂŠller om slagtermesterens dreng, der blev skuespiller pĂ„ Casino og Dagmar Teatret og nĂ„ede helt til de skrĂ„ brĂŠdder pĂ„ Det kgl. Teater. Han fortĂŠller om Storm P‘s rejser i Europa og Amerika, om hans tid som kabaretkunstner, ĂŠgteskabet med "Mads", den begyndende kunstnerkarriere og Storm P. som Danmarks fĂžrste filmskuespiller.

"Livet er en cirkus" er fÞrste bind af Poul Carit Andersens biografi om Storm P. FortÊllingen forsÊtter i andet og sidste bind, "Livet er en gÄde".

Poul Carit Andersen (1910-1982) var en dansk forfatter og forlÊgger. Han debuterede som forfatter i 1933 med bogen "SmÄ trÊk af den classenske legatskole historie" og stiftede i 1940 Carit Andersens Forlag, som udgav en lang rÊkke bÞger om kulturhistorie og humaniora samt skÞnlitteratur. Poul Carit Andersen var en flittig forfatter hele livet igennem og udgav over ti bÞger hovedsageligt om litteraturhistorie.