(2)

En chance til

e-bok


PÄ vej til forretningsmÞde i Puerto Rico styrter Nicholas Spencers fly ned. Han er den karismatiske leder af medicinalvirksomheden Gen-stone, der arbejder pÄ at finde en vaccine mod krÊft. Da det ikke lykkes at finde Spencer eller liget af ham, giver hans forsvinden nÊring til rygter om, at han har vÊret skyldig i massiv svindel med firmaets penge, og at de mange Ärs cancerforskning er ubrugelig. Vrede aktionÊrer vil have oprejsning og beskylder hans kone, Lynn, for at vÊre medskyldig.

Journalisten Carley DeCarlo bliver sat til at dÊkke historien. Hun er Lynns stedsÞster, men de to er bestemt ikke hinandens bedste veninder. Dog indvilliger Carley i at efterforske sagen nÊrmere, da Lynn med nÞd og nÊppe overlever en mordbrand og indtrÊngende beder om hjÊlp fra sin sygeseng pÄ hospitalet. I jagten pÄ sandheden om Nicholas Spencer stÞder Carley pÄ foruroligende afslÞringer, og snart modtager hun selv dÞdstrusler ...

Mary Higgins Clark (f. 1927) er amerikansk kriminalromanforfatter. Hun debuterede i 1975 med spĂŠndingsromanen "Where Are the Children?" og har siden skrevet flere end 50 internationale bestsellers.