(1)

En dag ved havet

ljudbok


Den anmelderoste og prisbelÞnnede forfatter Laila Ingrid Rasmussens forfatterskab kredser om spÞrgsmÄlet: Hvad vil det sige at vÊre menneske? Det tema bliver for alvor udfoldet i hendes nye, eksistentialistiske roman En dag ved havet.

»Jeg Ăžnsker mig et hus. Som en bĂžrnetegning med vinduer og dĂžre og en sol i det Ăžverste hjĂžrne af det hvide papir. En tĂžrresnor med tĂžj og en kĂžkkenhave med urter. En bĂŠnk med udsigt. De gumlende heste pĂ„ marken var her fra begyndelsen. Allerede da vi ankom – som kĂ„de kometer fulde af latter og vovemod – sĂ„ lykkelige uden at vide hvorfor – stod de gumlende heste med mulerne sĂžgende et grĂŠsstrĂ„ mellem de ufordĂžjelige urter pĂ„ marken. Solen skinnede den dag og havet bruste. SkĂžnt havet altid bruser og solen altid skinner, er jeg indbildsk nok til at tro at disse verdensomspĂŠndende og vedvarende begivenheder er tilegnet mig, min mage, mine bĂžrn, min familie.«

SĂ„dan begynder En dag ved havet – en flerstemmig fortĂŠlling om livet selv. Det er et vĂŠrk, der ikke fortier dĂžden, men ikke desto mindre er fyldt til bristepunktet med liv.

Er du til gode og velskrevede historier med dybde og eftertĂŠnksomhed, er En dag ved havet noget for dig.


UpplÀsare: Randi Winther

LĂ€ngd: