(0)

EN DRABELIG MAND : En udfording for team Milton

e-bok


Forestil dig, at du ligger trygt og sover i dit sovevÊrelse, men sÄ pludselig bliver du overfaldet af en person med flaske, kniv og reb. Hvad ville du gÞre.

Team Milton, bestÄende af Silas, Ibsen, Ella, Li-Mei og Milton, fÄr denne gang en sag om en rig og excentrisk mand, der har tre sÞnner og en del fabrikker rundt i Europa, hvoraf hovedfabrikken ligger ved siden af bopÊlen. Han har overdraget fabrikkerne til sine sÞnner, da hans kone dÞde efter et kort sygdomsforlÞb, og han har selv haft ansvaret for drengenes fortsatte opvÊkst. Det forlÞber dog ikke gnidningsfrit, og specielt ikke, da Knud sÞger en ny kone pÄ det afrikanske kontinent. Team Milton sÞger efter motivet i de nÊre relationer, men der er umiddelbart ikke et entydigt svar pÄ et motiv, da alle muligheder undersÞges. De overraskes derfor af det motiv, der pludselig dukker op af disen.

Ella bliver urolig for, om der vil dukke noget inkriminerende op, nÄr hendes mor, Oline, er dÞd. Den usikkerhed har hun svÊrt ved at takle, og hun mÄ tage drastiske metoder i brug. Li-Mei mÄ ogsÄ tage en beslutning om sin fortsatte adskillelse fra Ming.