(0)

En enkel sag. En tanke om enkeltsager og politik

e-bok


Indimellem synes dansk politik at vĂŠre prĂŠget af enkeltsager i stedet for deciderede politiske ideologier. Tidligere spindoktor Billy Adamsen undersĂžger det danske mediebillede i slutningen af 1990’erne for at finde ud af, om de store politiske ideologier virkelig har mĂ„ttet vige pladsen for de enkeltsager, der synes at vĂŠre pĂ„ alles lĂŠber.

Bogen henvender sig bÄde til politikere, politisk aktive, embedsmÊnd, journalister, kommunikationsstuderende og alle andre, der interesserer sig for politik og medier.

Billy Adamsen (f. 1963) er en dansk forfatter, direktÞr og spindoktor. I 1996 blev han Danmarks fÞrste spindoktor, da statsminister Poul Nyrup Rasmussen ansatte ham som sin personlige rÄdgiver, og sidenhen har Billy Adamsen ligeledes vÊret rÄdgiver for fagforbundene SiD og 3F samt den konservative Þkonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen. Billy Adamsen har endvidere vÊret direktÞr for ishockeyklubben RÞdovre Mighty Bulls, vÊret strategidirektÞr pÄ kommunikationsbureauet Sylvester Hvid & Co., samt undervist pÄ forskellige universiteter. Han er oprindeligt uddannet mag.art. i litteraturvidenskab og massekommunikation og har en ph.d. i politisk kommunikation og ledelse. Han har skrevet en lang rÊkke bÞger om politik, kommunikation og kultur.