(42)

En enkelt lille ting

ljudbok och e-bok


Da Beths sÞster dÞr i et trafikuheld, bliver Beths liv Êndret for altid. Tre Är senere har den 17-Ärige Beth fÄet nok af at blive holdt i stram snor af sine overbeskyttende forÊldre. En aften tager hun til fest, hvor hun mÞder den sÞde fyr Chase. De tilbringer natten sammen, og for fÞrste gang i sit liv har hun én lille oplevelse, hun kan have for sig selv.

Men hemmeligheden viser sig at vĂŠre langt stĂžrre, end Beth havde forestillet sig, da hun opdager, at Chase var fĂžreren af den bil, der ramte hendes sĂžster, den skĂŠbnesvangre aften.

Chase har kÊmpet med skyldfÞlelsen lige siden, og da det gÄr op for ham, hvem Beth er, gÞr han alt for at undgÄ hende. Alligevel er det umuligt for begge at modstÄ tiltrÊkningen mellem dem. Men selv hvis Beth kan tilgive Chase, har deres kÊrlighed sÄ overhovedet en fremtid, nÄr alle omkring dem er fordÞmmende?

En enkelt lille ting er en rĂžrende, klog og velskrevet teenageromance om kĂŠrlighed, tilgivelse og umulige valg af succesforfatterne til Royals-serien.

”Erin Watts bedste bog til dato.” – HYPABLE