(0)

En fri fugl

e-bok


Mette Fuglsang fortÊller en gribende og personlig fortÊlling fra sit eget liv, og hun kommer helt tÊt pÄ en masse fÞlelser, som mange normalt ikke taler om. Hun tager kampen op mod lavt selvvÊrd, en spiseforstyrrelse og et brudt forhold, som hun ikke kan slippe igen. Mette fortÊller uden flÞjlshandsker om den periode i sit liv, hvor alt blev kaos, og hvor ingen kunne forstÄ hende. Hun fortÊller om, hvordan hun selv tog kampen op mod sin indre kritiker og lÊrte at fÞlge sit hjerte, og hvordan hun endelig lÊrte at elske sig selv og skabe det liv, hun Þnsker.

Uddrag af bogen

En overgang havde vi hindbÊrsnitter i fryseren. De kunne godt spises, selv om de kom direkte fra fryseren - nÄr det nu skulle vÊre. Og en enkelt gang var jeg sÄ desperat, at jeg tyede til frosne pÞlsehorn. PÞlserne var gennemfrosne, og det var absolut ingen fornÞjelse at spise dem. Men det var dog trods alt mad, og det var min eneste mulighed for at stille trangen, sÄ ned kom de.

Det vÊrste var stadig skammen, den kunne jeg slet ikke rumme. Det var en ulidelig tanke, at Jesper skulle opdage, at jeg var sÄ ulÊkker, svag og frastÞdende, at jeg kunne finde pÄ at tÞmme fryseren for hindbÊrsnitter og pÞlsehorn, sÄ jeg blev nÞdt til at skjule det. Men der forsvandt jo sjovt nok jÊvnligt noget mad fra vores lager, og selvfÞlgelig lagde han mÊrke til det. En dag spurgte han mig, hvor hindbÊrsnitterne i fryseren var blevet af.

Han vidste jo godt, det var mig, der havde spist dem, men han fik alligevel spurgt pÄ en mÄde, sÄ jeg fik lov til selv at forklare mig. Det var forfÊrdeligt. Jeg var den lille pige, der var blevet taget med fingrene i kagedÄsen, og skammen var uudholdelig.

Om forfatteren

Mette Fuglsang er klinisk diÊtist og er nu i gang med at uddanne sig til psykoterapeut. Efter selv at have kÊmpet sig vej ud af en spiseforstyrrelse, blev det vigtigt for hende at fokusere pÄ psykens pÄvirkning pÄ vores spisemÞnstre. Det har fÞrt til, at hun nu driver sit eget firma, der hjÊlper mennesker med at komme ud af overspisning.