(6)

En grufuld date

ljudbok och e-bok


I Yorkshires idylliske dale er dĂžden en hyppig gĂŠst. Ekspolitimand Samson O’Brien og lokal giftekniv Delilah Metcalfe mĂ„ alliere sig for at fange morderne og skabe tryghed for Bruncliffes indbyggere.

Da en pensionist dukker op pĂ„ Dalenes Detektivbureau og fortĂŠller Samson O’Brien, at der er nogen pĂ„ hendes plejehjem, som prĂžver at slĂ„ hende ihjel, har han svĂŠrt ved at tage hendes frygt alvorligt. Han tror, det bare er tĂ„gesnak fra en gammel, forvirret kvinde. Men efter adskillige foruroligende hĂŠndelser pĂ„ plejehjemmet begynder han at spekulere pĂ„, om der alligevel lurer en ondskab bag murene.

Julen stÄr for dÞren, og Samson kaster sig ud i en efterforskning, der krÊver al hans erfaring og alle hans fÊrdigheder. Og med hjÊlp fra den temperamentsfulde Delilah Metcalfe lykkes det Samson at infiltrere det lokalmiljÞ, som han vendte ryggen for mange Är siden. Endnu en gang mÄ Samson og Delilah arbejde tÊt sammen for at afslÞre den ondskab, der truer Bruncliffes seniorborgere; en ondskab, der kommer faretruende tÊt pÄ deres hjem.

Cosy crime-serien om Dalenes Detektivbureau er befolket af elskvérdige og charmerende karakterer – og naturligvis dþdsensfarlige mordere! En grufuld date er andet bind i serien.


UpplÀsare: Vibeke Hastrup
LĂ€ngd: