(0)

En lille prins

e-bok


"En lille prins" er anden del af fortÊllingen om Morten. Trods en stor sÞskendeflok og egne venner er Morten lidt af en enspÊnder. Han tilbringer meget tid i kÞbmandsgÄrdens have for sig selv sammen med sin hund og sin skildpadde. I de Är spirer en lÊngsel efter den helt sÊrlige ven frem. Igennem drenge og ungdomsÄrene sÞger Morten efter vennen.

Som student forlader Morten i slutningen af 60'erne sin talstÊrke familie og begynder sine universitetetsstudier i KÞbenhavn. MÞdet med alt, hvad storbyen har at byde pÄ, forandrer ham.

Nogle Ă„r efter oplever Morten mĂždet med sin barndoms drĂžmmeven. Et mĂžde, som sĂŠtter en kĂŠde af begivenheder i skred, som han ikke aner rĂŠkkevidden af.

Jens Michael Schau (f. 1948) er en dansk forfatter, dramatiker, manuskriptforfatter og psykolog. Jens Michael Schau er oprindeligt fÞdt og opvokset pÄ Bornholm. Som ung studerede han historie og psykologi ved KÞbenhavns Universitet, hvorfra han ogsÄ fik sin embedseksamen. Jens Michael Schau debuterede som forfatter i 1982.