(43)

En morders bekendelser

e-bok


Bogen om Peter Lundin fortĂŠller for fĂžrste gang den fulde historie om morderen. Kom med ind i Peter Lundins hoved og lĂŠs om hans barndom, opvĂŠkst og tiden bag tremmer.

Om hans tÊtte forhold til sin mor og hendes ubetingede kÊrlighed. Om hvordan han sov hos hende til han var seks Är gammel, mens faren boede i campingvognen. Om de utallige bordelbesÞg, der blev en sport for ham, og om alle kvinderne i hans liv. Om hans tro pÄ, at kun den stÊrkeste overlever. Om hvad der gik galt, da han i 1993 blev dÞmt for vold med dÞden til fÞlge mod sin mor og igen i 2001 for drabene pÄ en mor og hendes to bÞrn. Om hans kispus med politiet i efterforskningen, afhÞringerne og dommen. Om livet i fÊngslet, om ikke at have en eneste ven i hele verden. Om spillet med medierne, hans syn pÄ kvinder og Êgteskaberne, som kun varede kort. Om hvordan det piner ham at have en sÞn uden for fÊngslet, som kan ikke kan opdrage.

Bogen fÞlger en tilsyneladende helt almindelig dreng, der er landets mest hadede drabsmand, og som er blevet kaldt bÄde psykopat og massemorder.