(28)

En mors mareridt

ljudbok och e-bok


Da Steve og Margaret ikke kan komme i kontakt med deres babysitter pĂ„ vej hjem fra byen, bliver de urolige. Og hjemme venter chokket, for der pĂ„ gulvet finder de hende, bevidstlĂžs og bagbundet. Tvillingerne Kathy og Kelly pĂ„ tre Ă„r er vĂŠk, og inde pĂ„ bĂžrnenes vĂŠrelse ligger en seddel, hvor kidnapperne krĂŠver otte millioner dollars i lĂžsepenge – et fuldstĂŠndig astronomisk belĂžb for det unge par.

Selv om det lykkes dem at skaffe pengene, gÄr der noget galt ved overleveringen af bÞrnene, og det er kun Kathy, der kommer hjem. Kelly er dÞd, hÊvder kidnapperne, og liget smidt i havet. ForÊldrene er knuste, men efter mindehÞjtideligheden for Kelly sker der noget besynderligt. Da moren putter Kathy, siger pigen: "Mor, Kelly kalder pÄ dig, og hun er bange".

Da ingen andre end Margaret tror pÄ, at Kathy pÄ telepatisk kan hÞre sin sÞster og mÊrke, at hun ikke er dÞd, starter hun, uden hjÊlp fra politiiet, sin egen desperate sÞgen efter sin elskede pige...

Mary Higgins Clark (f.1927) er amerikansk kriminalromanforfatter. Hun debuterede i 1975 med spĂŠndingsromanen "Where are The Children?" og har siden skrevet flere end 50 internationale bestsellers.