(1)

En royal tragedie: En samtale om det britiske kongehus

ljudbok


Der er lagt op til den helt store fejring i 2023, nÄr Kong Charles skal krones. Bag det majestÊtiske ydre med kongekroner, uniformer og vanvittige slotte, har det britiske kongehus vÊret plaget af intriger. SÊrligt Prinsesse Dianas dÞd har lagt grobund for en stor intern konflikt i den royale familie. En konflikt der i de seneste Är har fÄet fuld tryk pÄ alle kedler efter Prins Harry er begyndt at tale Äbent om hvad der foregÄr inden for murene. I dette afsnit af NÊste side taler vÊrt Tommy Heisz med forfatter Lone Theils om intrigerne i det britiske kongehus og hvad det er for udfordringer som Kong Charles arver og stÄr overfor i sin fÞrste tid som regent.

VĂŠrt: Tommy Heisz

GĂŠst: Theils

Klip: Andreas Lindinger Saxild

RedaktĂžr: Andreas Lindinger Saxild

Livshistorier, sande beretninger og videnskabelige nybrud. Forfattere af fagbĂžger har virkeligheden mellem hĂŠnderne. De fortĂŠller om den verden, vi lever i pĂ„ godt og ondt – om det smukke og forunderlige og om det, der fĂ„r os til at grĂŠde og vĂŠmmes. I en rĂŠkke samtaler mĂžder Tommy Heisz forfattere, hvis bĂžger giver os et sĂŠrligt indblik i virkeligheden og gĂžr det muligt for os at forstĂ„ verden bedre.

Tommy Heisz (f. 1975) er forfatter og journalist. Han har skrevet en lang rĂŠkke bĂžger om vidt forskellige historiske emner, blandt andet "DĂždens Ă„rsag" (2020), som han har udgivet i samarbejde med professor i retsmedicin Markil Gregersen.


UpplÀsare: Tommy Heisz
LĂ€ngd: