(0)

En smuk ung kvinde

ljudbok


Edward er i midten af fyrrerne. Han har en succesfuld forskerkarriere, rejser, har affÊrer. Ruth er femten Är yngre og sociologistuderende. De forelsker sig, bliver et par og gifter sig. Men det er her, hvor mange romaner ville slutte, at Edwards problemer begynder for alvor. Det gÄr op for den selvbevidste videnskabsmand, at han har gjort karriere sÄ hurtigt, at han har efterladt sin ungdom og sit bedre jeg undervejs.

SkÄnselslÞst, prÊcist og med indfÞling fortÊller Tommy Wieringa om den store kÊrlighed, der rammer en mand midtvejs i livet og sÊtter spÞrgsmÄlstegn ved hele hans person. Hvis den ikke var sÄ velskrevet og sÄ godt komponeret, hvis ikke sproget var lyrisk og fÞlelserne sÄ prÊcist beskrevet, ville det vÊre en nedslÄende bog at lÊse. I stedet er En smuk ung kvinde ganske enkelt en lille perle. Romanen har solgt over en million eksemplarer i Holland.

Tommy Wieringa (f. 1967) er hollandsk forfatter, og hans bÞger er blevet oversat til en stribe sprog, inklusive koreansk, hebraisk, engelsk, fransk og tysk. Hans store gennembrud var romanen Joe SpeedbÄd, der udkom i dansk oversÊttelse pÄ Tiderne Skifter i 2010. Den blev modtaget med begejstring og 6-stjernede anmeldelser i dansk presse.

IndlĂŠst som lydbog af Martin Johs. MĂžller