(0)

En stor familie

ljudbok och e-bok


VĂŠr forsigtig med, hvem du inviterer indenfor – mĂ„ske rejser hun aldrig igen ...

Hattie er en fornuftig ung kvinde. Hun arbejder i bogbranchen og danner par med Martyn, som er journalist med politiske ambitioner. De er et helt igennem vellykket, ungt par med barn og eget hus i London.

Det var egentlig meningen, at Hattie skulle gÄ hjemme med deres lille datter. Men Hattie mÄ erkende, at der er en verden til forskel mellem tanken om et barn og virkeligheden med et barn. Det kan derfor ikke gÄ hurtigt nok med at komme tilbage pÄ arbejde.

Ind pÄ scenen trÊder den polske au pair-pige Agnieszka, og hun viser sig at vÊre en hjemmets gudinde: selvudslettende, intelligent, struktureret og ikke for kÞn. Kan man forlange mere?

Agnieszka bringer orden og system i Hatties og Martyns mildest talt kaotiske hverdag. Men Agnieszka bringer ogsÄ andre ting ind i familien, og det er ikke lige let at styre hvad og hvor meget ...

OM FORFATTEREN

Den engelske forfatter Fay Weldon (f. 1931) har gennem hele sit forfatterskab skrevet med stor indlevelse, kÊrlighed og humor om kvindelivets kompleksitet i bÄde essays, novellesamlinger og romaner, hvoraf over tyve er udkommet pÄ dansk. Derudover har Weldon skrevet tv-dramatik, kulturjournalistik og en selvbiografi.

ANMELDERNE SKREV


 en égte Fay Weldon. Bidsk, vittig, flyvsk, fyldt med overraskelser.

– Annelise Vestergaard, Jyllands-Posten


 djÊvelsk fortÊllehÄndvÊrk, vid, groteske sidehistorier til hÞjre og venstre, politisk satire og godt plot 
 Begavet underholdning findes virkelig." 5 stjerner

– Kamilla Löfström, Ekstra Bladet

Weldon har som altid sin humor, sin samfundssatire og sit strenge blik for/pÄ de uretfÊrdige forskelle pÄ mÊnd og kvinder 
 en uforudsigelig og sjov roman.

– Christa Leve Poulsen, Bþrsen


UpplÀsare: Heidi Keller
LĂ€ngd: