(0)

Enkeltbillet til Indien

ljudbok och e-bok


Modejournalisten Ella Franks vildeste drĂžm gĂ„r i opfyldelse, da hun accepterer stillingen som chefredaktĂžr for verdens stĂžrste modemagasin, som er ved at blive lanceret i Skandinavien. Men midt i drĂžmmen indser Ella, at hun skulle have vĂŠret mere forsigtig med, hvad hun Ăžnskede sig. Det tilbud, der virkede for godt til at vĂŠre sandt, med indflydelse, penge og luksuriĂžse champagnearrangementer, viser sig snart at vĂŠre netop det – for godt til at vĂŠre sandt. Og en ulykke kommer sjĂŠldent alene. Da Ellas liv falder fra hinanden, ved hun ikke lĂŠngere, hvad hun skal gĂžre.

Udmattet og skuffet booker hun en enkeltbillet til Indien og tjekker ind pÄ en ashram. Der mÞder hun meditationslÊreren Amit, som Äbner hendes Þjne pÄ flere mÄder, end hun troede var muligt.

Enkeltbillet til Indien er en feelgood-roman om at nÄ en blindgyde og lÊre at finde nye veje fremad. Om livsforandrende indsigter og den magi, der kun kan opstÄ, nÄr man sÊtter farten ned og giver plads til den. Bogen var finalist i Ärets Feelgood hos Adlibris i 2022.

Om forfatteren

Cassandra Brunstedt er fÞdt i 1987 og har arbejdet som redaktÞr, redaktionschef og administrerende direktÞr pÄ magasiner som Elle Decoration, Elle mat och vin og Metro Mode. I dag arbejder Cassandra som forfatter, foredragsholder og afholder skriveretreats. Enkeltbillet til Indien er hendes debut, og romanen gjorde hende til finalist i Ärets Feelgood samt nomineret til Adlibrisprisen.


UpplÀsare: Sofie Hvass
LĂ€ngd: