(0)

Enken fra Kiev

ljudbok och e-bok


Et sted i Ukraine flygter en kvinde ved midnatstid med en rygsÊk fuld af fortrolige dokumenter. I KÞbenhavn er efterretningsagent Maiken Tarp eneste vidne til et mord begÄet under udenrigsministerens tale pÄ en stor international konference. PET efterforsker sagen som terror, men Maiken undersÞger sagen pÄ egen hÄnd og kommer pÄ sporet af en dansker med en fortid i Fremmedlegionen og en kvinde centralt placeret i den ukrainske konflikt. Pludselig er Maiken selv i sÞgelyset efter et anonymt tip til pressen, og hendes kÊreste, journalisten KÄre, kaster sig ind i sagen.

Gidsel i Amman (2014) og Arven fra Basra (2016) er de to fĂžrste bĂžger i serien om Maiken Tarp.

MOGENS BLOM (f. 1956) har vÊret ansat i Udenrigsministeriet i 17 Är. I sine romaner trÊkker han pÄ erfaringerne fra sin tid som seniorrÄdgiver i ministeriets mellemÞstkontor. Han har gennem ti Är rejst intensivt i MellemÞsten og var involveret i hÄndteringen af Muhammedkrisen,

ligesom han befandt sig pÄ Radisson SAS-hotellet i Amman, da det

blev bombet i 2005. Tidligere har han udgivet romanerne DrĂŠbt af en vildfaren kugle (1983), Aftenholdet (1984) og Naboerne fra Bagdad (2009). Gidsel i Amman (2014) og Arven fra Basra (2016) er de to fĂžrste bĂžger i serien om Maiken Tarp.