(70)

Enkens flugt

ljudbok och e-bok


Da Patricia Greystones mand pludselig gÄr bort, falder hendes verden fra hinanden. I en alder af bare fireogtyve er hun alene og ludfattig, men hun nÊgter at bede sin store familie pÄ Rockwood Castle om hjÊlp og insisterer i stedet pÄ at forsÞge at klare sig pÄ egen hÄnd.

Inspireret af morens karriere som operasanger fÄr Patricia en birolle i et teaterstykke i London, men lÞnnen er dÄrlig, og den luksus, hun hidtil har kendt, er nu fortid. For at kunne brÞdfÞde sig selv begynder hun at synge pÄ et lokalt vÊrtshus og rundtomkring i Londons gader. Her bliver hun bekendt med storbyens husvilde og sÊtter sig for at hjÊlpe dem.

Men Londons mÞrke gader er et farligt sted for en enlig kvinde. En dyster person fra familiens fortid gemmer sig i skyggerne, og fÞr hun ved af det, er Patricia pÄ flugt og pÄ vej vÊk fra London. Vil hun vÊre i stand til at finde vejen frem uden familiens hjÊlp?

Enkens flugt er tredje bind i Dilly Courts historiske krĂžnike om de fire Carey-sĂžskende og deres kamp for at bevare deres elskede barndomshjem, Rockwood Castle.


UpplÀsare: Rikke Westi
LĂ€ngd: