(0)

Enten - og

e-bok


Den hjemmegÄende husmor Sally Willows misunder sin mand, Tim, hans spÊndende og glamourÞse arbejde som reklamemand. Til gengÊld ville Tim Þnske, at han ligesom Sally kunne dandere den dagen lang i hjemmets trygge og rolige rammer. Men Gud har Äbenbart en forskruet sans for humor, for en dag opdager Êgteparret, at de har byttet krop. Nu oplever Sally, hvor forfÊrdeligt det egentlig er at arbejde i reklameindustrien, mens Tim mÄ kÊmpe imod tilnÊrmelser fra mÊnd, der stadig ser en smuk kvinde, nÄr de kigger pÄ ham.

"Enten – og" er en humoristisk roman om, hvor galt det kan gĂ„, nĂ„r man hopper over hegnet for at mĂŠrke naboens grĂŠs under fĂždderne og opdager, at det slet ikke er grĂžnnere alligevel.

Thorne Smith (1892-1934) var en amerikansk forfatter, der var kendt for sine mange humoristiske fantasyromaner fyldt med overnaturlige fĂŠnomener og forvandlinger. Thorne Smith var ligeledes kendt for at skrive bĂžger, hvor det ikke skortede pĂ„ sex og indtagelse af alkohol – og ironisk nok blev hans bĂžger solgt i flere millioner eksemplarer i 1930‘ernes USA, der var prĂŠget af blandt andet alkoholforbud.