(214)

Eppu ja paras joululahja

ljudbok och e-bok


Eppu valloittaa!

Talvi on tullut ja Elsan perhe valmistautuu maalla tunnelmalliseen joulunviettoon. Mutta yllÀtyksiltÀ ei voi vÀlttyÀ, kun perheeseen kuuluu paljon elÀimiÀ, eikÀ varsinkaan silloin, kun kotona on sellainen omalaatuinen jukuripÀÀponi kuin Eppu! TÀllÀ kertaa Eppu aiheuttaa koko perheelle vakavia sydÀmentykytyksiÀ, vastuu ponista kun ei aina ole pelkkÀÀ onnea ja pÀivÀnpaistetta. Mutta joulussa taitaa olla taikaa, sillÀ Elsa saa parhaan mahdollisen lahjan... MikÀhÀn se voisi olla?

Supersuositun Sinttu-sarjan tekijöiden tarina sympaattisesta Eppu-ponista ja Elsasta jatkuu neljÀnnellÀ osalla, joka huokuu joulun toivoa ja lÀmpöÀ.

Lin Hallberg (s. 1956) on rakastettujen Sinttu- ja Eppu-ponisarjojen kirjoittaja. HÀn on ollut hevoshullu pikkutytöstÀ lÀhtien. AikuisiÀssÀ harrastuksesta tuli Hallbergille ammatti, kun hÀn aloitti työn ratsastuksenopettajana ja toteutti haaveensa omasta shetlanninponitallista. TallielÀmÀn ilot ja surut, ratsupolkujen ylÀ- ja alamÀet ovat siis todella tuttuja tÀlle suosittujen ponitarinoiden kertojalle, mikÀ vÀlittyy hÀnen elÀmÀnmakuisista kirjoistaan.

Margareta Nordqvist (s. 1953) on ruotsalainen kuvittaja ja kuvataiteilija, joka on tullut tunnetuksi eritoten lukijoihin vetoavista hevoskirjakuvituksistaan. HÀn rakastaa hevosia ja muita elÀimiÀ, aivan kuten lukijansakin, ja hÀnen piirroksensa tallielÀmÀstÀ iskevÀt suoraan hevoshullujen sydÀmiin. YhdessÀ kirjailija Lin Hallbergin kanssa hÀn on luonut supersuositut Sinttu- ja Eppu- ponisarjat.


UpplÀsare: Maija Lang
LĂ€ngd: