(13)

Et atelier i Paris

ljudbok


Madeline er kriminalbetjent i London og rejst til Paris for at vÊre lidt alene og genfinde roen i sit liv. PÄ grund af en misforstÄelse er hun dog nÞdt til at dele udlejningshus med forfatteren Gaspar, som er ankommet fra USA for at skrive i ro og fred.

Huset inklusiv atelier har tilhÞrt den berÞmte maler Sean Lorenz, som er dÞd et Är forinden og hvis malerier siden er forsvundet. Da bÄde Madeline og Gaspard er fascineret af Lorenz' talent og triste skÊbne, beslutter de sig for sammen at opspore de meget omtalte billeder. Ingen af dem kunne dog have forudset, hvilke prÞvelser de mÄ igennem for at afdÊkke hemmelighederne om Sean Lorenz.

Guillaume Musso har endnu engang skrevet en fĂŠngslende thriller, som denne gang tager lĂŠseren med ind i en fascinerende og mystisk kunstverden.

Guillaume Musso (f. 1974) har udgivet 13 romaner, hvoraf alle har ligget pÄ de franske bestsellerlister, og flere er filmatiseret. BÞgerne er oversat til 38 sprog og har samlet solgt over 22 millioner verden over. For femte Är i trÊk er Musso Frankrigs bedst sÊlgende forfatter.