(26)

Et kys til bruden

ljudbok och e-bok


Efter at den purunge Theolas forÊldre er omkommet, skal hun bo hos sin onkel hertugen af Wellesbourne. Men hun mÞder kun kulde og foragt i sit nye hjem, og hendes glÊde er derfor stor, da hun bliver udvalgt til at ledsage sin forkÊlede og selvglade kusine Catherine til Kavonia, hvis konge har anholdt om Catherines hÄnd. Men i Kavonia ulmer oprÞret, og to dage fÞr brylluppet slÄr det ud i lys lue, og Theola bliver midtpunktet i et drama, der fuldstÊndig Êndrer hendes tilvÊrelse ...

Barbara Cartland (1901-2000) er den mest produktive forfatter i det 20. Ärhundrede. I alt blev det til over 650 bÞger fra Cartlands romantiske hÄnd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bÞger pÄ verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens stÞrste romantikere.

Cartlands bÞger foregÄr i det finere engelske borgerskab og blandt eksotiske sigÞjnere. KÊrligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang pÄ gang sÊttes den pÄ prÞve. Dog er sand kÊrlighed altid stÊrkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.