(1)

Et liv med fodbold og journalistik

ljudbok och e-bok


I Et liv med fodbold og journalistik fortÊller Ole Skouboe om sit fascinerende liv i fodbold, hvor han har vÊret pÄ banen i en rÊkke lande i mange forskellige sammenhÊnge. Fra sin barne- og ungdomstid i Aarhus over sin tid i Horsens og til Hvidovre, hvor han med klubben Hvidovre IF blev dansk mester og i samme periode ogsÄ fik landsholdsdebut.

En halvprofessionel karriere i Sverige var forlþber for en periode, hvor Ole som den fþrste skandinaviske spiller blev professionel i Grékenland. I storklubben Aris Thessaloniki havde han stor succes i slutningen af 1970’erne og begyndelsen af 1980’erne, inden han atter sþgte nye udfordringer. Det blev bl.a. som tréner med job i Danmark, Férþerne, Norge og Grékenland.

Bogen omhandler ogsÄ hans erhvervsmÊssige karriere, hvor han efter en tid som regnskabskyndig og bogholder skiftede spor og fandt sin rette hylde: journalistikken. FÞrst hos Hvidovre Avis og senere i en lang periode hos NORDJYSKE Medier i Aalborg.

KĂŠrligheden fylder meget i Oles liv – og i denne bog. Fra 25 Ă„rs samliv med Susanne, der resulterede i tre dejlige dĂžtre, til mĂždet med hans nuvĂŠrende samlever, Jette, som han har vĂŠret sammen med siden 1995.